Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de clinic van Jolanda Adelaar

Wij mogen eindelijk weer verenigingsactiviteiten organiseren en één van de eerste activiteiten zal de bij Hartog Paardenvoeders gewonnen clinic zijn van Jolanda Adelaar! 🦄🎉🎉

Jolanda is bekend van haar fjordenpaard ‘’Super Guus’’. Jolanda leidde Guus als kind op tussen de koeien in Brabant, zonder zadel. Enkele jaren later werd ze met haar fjord kringkampioen in de Z2 dressuur. Jolanda leerde Guus hoge school oefeningen aan en liet zien dat ook een “boeren paard” de piaffe en passage kan beheersen. Het is haar passie om mee te werken aan een toekomst waarin de schoonheid van dressuur veel breder bekend is. Hierbij draait alles om het paard: dressuur is voor het paard, voor alle rassen, maar ook voor alle ruiters.

Deze clinic wordt georganiseerd op zondag 6 juni vanaf 13:00u en is alleen voor leden van de Lelyruiters.

Er zal in groepjes van twee gereden worden en de groepjes worden ingedeeld op basis van niveau.

Er zijn een beperkt aantal startplaatsen, dus meld je snel aan door een email te sturen naar evenementen@lelyruiters.nl. Aanmelden kan tot en met 22 mei. (Vergeet niet het niveau door te geven!)

Mochten er meer aanmeldingen zijn dan startplaatsen, dan zullen wij de startplaatsen verloten onder de aanmeldingen. (En mochten er nou heel veel aanmeldingen zijn dan zullen wij kijken of het mogelijk is om de clinic nogmaals te organiseren op een later moment. 🤞)