Proefles Mady Robat op woensdag 2 juni

In de algemene ledenvergadering op 12 april jl. hebben we jullie geïnformeerd over een aantal veranderingen met betrekking tot de verenigingslessen. We hebben jullie hierbij o.a. laten weten dat Miriam van der Laan gaat stoppen met deze lessen en dat we in gesprek zijn gegaan met Mady Robat om de instructie over te nemen. Mady wil dit graag doen en heeft daarbij een duidelijk proefgerichte opzet van de lessen voor ogen. De les verschilt hiermee wezenlijk van de reguliere manegelessen. Door enkele leden werd gevraagd of het mogelijk is om een proefles met Mady te organiseren om zo kennis te maken met deze opzet.

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld kunnen we de proefles gaan organiseren. De les zal plaats vinden op woensdag 2 juni om 20:00 uur in de overdekte buitenrijbaan van Manege Lelystad. De kosten zijn € 12,50. Dit is een eenmalig kennismakingstarief. Deelname is alleen mogelijk voor leden en donateurs van onze vereniging. Wil je meerijden stuur dan even een berichtje naar Jane Egthuysen of mail naar info@lelyruiters.nl.

Bij voldoende belangstelling starten we de verenigingslessen met Mady na de zomervakantie in september. Dit worden lessen van een uur met lesgroepen van maximaal 6 deelnemers. Je meld je aan voor een periode van een halfjaar met daarin circa 10 lessen De kosten zijn € 16,50 per les en worden één keer per half jaar in rekening gebracht. Het volledige lesreglement lees je hier.