RV & PC Lelyruiters

RV en PC Lelyruiters is in 2002 opgericht na een fusie van RV Lelystad en de RV Suyderseeruiters. De vereniging heeft als doel iedereen met een eigen paard of pony op een verantwoorde manier te laten paardrijden, met de nadruk op plezier en prestatie. We organiseren hiervoor in het outdoorseizoen van april tot en met september meerdere officiële KNHS-wedstrijden op het terrein van Manege Lelystad. Ga voor de data en inschrijven naar de agenda op mijnknhs.nl.  Leden kunnen via onze vereniging een startkaart aanvragen voor de officiële KNHS-wedstrijden. Behalve de wedstrijden organiseren we het gehele jaar door op verschillende locaties allerlei andere leuke activiteiten zoals clinics en trainingen. 

Door de inzet van veel enthousiaste leden is de vereniging in ruim 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest actieve paardensportvereniging van Lelystad. Op dit moment telt de vereniging ongeveer 100 leden en donateurs.

Wil je beginnen met paardrijden? Dan kun je helaas niet bij ons terecht. Onze vereniging verzorgt geen paardrijlessen. Voor lessen kun je contact opnemen met Manege Lelystad op telefoonnummer 0320-249 800 of e-mail naar receptie@manegelelystad.nl.