Crowdfundingsactie brengt € 46.000 op voor Manege Lelystad

Zaterdag 28 december hebben Sonja en Ruud van onze vereniging een cheque van maar liefst € 46.000 uit mogen reiken aan Manege Lelystad.

Toen we met de crowdfundingsactie ‘Samen sterk voor Manege Lelystad’van start gingen hadden we niet durven hopen dat er zoveel mooie en hartverwarmende initiatieven zouden ontstaan met uiteindelijk dit geweldige resultaat. We zijn iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen hiervoor erg dankbaar. Kleine en grote acties, samen hebben we het gedaan en samen hebben we dit fantastische resultaat bereikt. Samen sterk voor ‘onze’ Manege Lelystad was het motto en dat was het ook echt. Het is helaas onmogelijk om alle acties hier te noemen of iedereen persoonlijk te bedanken, daarom allemaal enorm bedankt!

Alhoewel Manege Lelystad nu weer open is kun je de manege nog altijd steunen. Alle financiële bijdragen blijven zeer welkom. Ook een aantal acties (bijvoorbeeld de lege flessen-acties van supermarkten) lopen deze maand nog door. Hiervoor blijft ook de speciale bankrekening nog even geopend. Doneren kan ook nog steeds via www.samensterkvoormanegelelystad. Wel stoppen wij met onze regelmatige updates via Facebook en andere social media.

Ten slotte wensen we jullie graag allemaal een hele fijne jaarwisseling en veel geluk en gezondheid in 2020!