Manege Lelystad gaat weer open!

Manege Lelystad was hard getroffen door het rhinovirus. Gelukkig is er nu goed nieuws. Alle paarden op de manege zijn getest en hierbij is het virus niet meer aangetroffen. De manege kan dus weer open!

We zijn heel blij met dit nieuws en tegelijkertijd denken we aan de mensen die hun paard zijn verloren. Andere paarden zijn nog aan het revalideren, we hopen dat zij er weer helemaal bovenop komen. De manege wordt nu opgeruimd, de bodems van rijbanen worden vervangen, de paarden worden weer rustig klaargemaakt voor de lessen.

Dit betekent ook dat wij onze crowdfundingsactie ‘Samen Sterk voor Manege Lelystad’ zullen gaan beëindigen. Dit doen wij op 28 december met een symbolische laatste uitreiking op de manege, wanneer medewerkers en pensionklanten van de manege bij elkaar zijn om deze nare periode met elkaar af te sluiten.

Tot die tijd hopen we nog steeds op je steun, want de manege kan in verband met de hoge extra kosten en gemiste inkomsten nog steeds alle hulp gebruiken.

Ga om te doneren naar onze actie-website www.samensterkvoormanegelelystad.nl.  Een iDeal-betaling kost € 0,35 per transactie en wordt in mindering gebracht op je donatie. Wil je liever gewoon overmaken? Dat kan, je kunt je bijdrage dan overmaken op bankrekening NL 54 RABO 0346 9172 55 ten name van RV & PC Lelyruiters.

Bedankt voor je steun!