21 juni crosstraining door Alice Naber-Lozeman

Ook dit jaar organiseren we in samenwerking met Alice Naber-Lozeman weer een crosstraining voor Lelyruiters. Vrijdag 21 juni zijn we vanaf 18:00 uur welkom op het trainingscomplex van Alice in Biddinghuizen.

© foto Eveline Cornelissen

Iedereen kan zich weer inschrijven. Je hoeft zelfs (nog) geen lid te zijn van de Lelyruiters! Geef bij je aanmelding even aan wat je niveau (springen) is. Wanneer je al eerder crosslessen hebt gehad vermeld dat dan ook even. We kunnen hier dan rekening mee houden bij het indelen van de groepen.

Wat kun je verwachten?
Je wordt op niveau ingedeeld in een kleine groep (4 personen). De hindernissen zullen o.a. bestaan uit op en afsprongetjes, water, boomstammetjes, etc.

Wat heb je nodig?
Uiteraard een paard. Verder zijn een goede cap en bodyprotector verplicht. Deelname is voor eigen risico.

Hoe kun je je aanmelden?
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar evenementen@lelyruiters.nl. Dit kan tot uiterlijk 15 juni. Vergeet niet te vermelden wat je niveau is.

Wat kost het?
Leden ontvangen weer korting op hun inschrijfgeld. De crosstraining kost voor leden hierdoor maar € 25,-.
Ben je geen lid van Lelyruiters dan betaal je € 30,-.

Wil je meedoen, maar heb je geen vervoer (trailer). Neem dan even contact met ons op. Wij willen dan kijken of we hiervoor iets kunnen regelen.

Nog even dit.
Tijdens de training worden weer foto’s gemaakt. Deze foto’s worden gepubliceerd op onze website en social media. Met je inschrijving verklaar je akkoord te gaan met publicatie van de foto’s. Ben je jonger dan 18 jaar dan is voor je inschrijving toestemming van ouders of verzorgers noodzakelijk.

We hopen op veel deelnemers!! Publiek is uiteraard ook nu weer van harte welkom.