Bedankt voor een geweldige Oliebollenavond!

De Oliebollenavond zit er weer op. En wat was het een topavond! Bedankt dat jullie zijn gekomen en we hopen dat jullie hebben genoten van alle demonstraties en activiteiten.

We bedanken graag iedereen die verder aan deze mooie avond een bijdrage heeft geleverd: ons eigen Santa’s Sixpack, het Working Equitation demoteam, de Rode Huzaren en natuurlijk de fanatieke deelnemers aan Pimp je Pony, de Stoelendans en het Obstakelparcours.

In het bijzonder willen we graag alle sponsors en vrijwilligers bedanken. Zonder jullie bijdragen en inzet kunnen we deze avond immers niet houden. Ten slotte bedanken we het team van Manege Lelystad voor hun enthousiasme en medewerking bij het organiseren van deze Oliebollenavond.

Eveline Cornelissen heeft ook nu weer mooie foto’s gemaakt. Deze zijn hier te vinden.

De Oliebollenavond 2019 zal worden gehouden op zaterdag 21 december. We hopen dat jullie er dan ook weer bij zijn. Nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen en graag tot in het nieuwe jaar bij één van onze wedstrijden of andere activiteiten! Houd hiervoor deze website en Facebook, Instagram en Twitter in de gaten!

Rode Huzaren in actie op de Oliebollenavond
foto © Eveline Cornelissen