Oliebollenavond 19-12-2015

 Op zaterdag 19 december organiseert RV & PC Lelyruiters in samenwerking met Manege Lelystad weer de traditionele Oliebollenavond. Het belooft opnieuw een gevarieerde avond te worden met veel leuke activiteiten en mooie demonstraties voor jong en oud. Uiteraard staan ook dit jaar de stoelendans (voor de jongste ruiters) en het spannende sponsorspringen op het programma. Je kunt je hiervoor nu al opgeven. De avond wordt afgesloten met de grote verloting, waarbij weer prachtige prijzen te winnen zijn.

Wanneer je mee wilt doen aan het sponsorspringen, waarbij je geld bij elkaar springt voor onze vereniging, stuur dan voor donderdag 17 december een mailtje naar evenementen@lelyruiters.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel zijn er weer enorm leuke prijzen te winnen. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van ons alle verdere informatie en het deelnameformulier waarmee je je vader, moeder, opa, oma, vriend, vriendin, buurman, enz.  kunt vragen je te sponsoren voor je prestatie.

De stoelendans is exclusief voor onze jongste ruiters. Wil je meedoen aan de stoelendans stuur dan ook een mailtje naar evenementen@lelyruiters.nl of schrijf je naam op de lijst in de kantine.

De Oliebollenavond is niet mogelijk zonder vrijwilligers. We zoeken daarom nog mensen die ons deze avond willen helpen met o.a. de verkoop van loten en de oliebollen. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar evenementen@lelyruiters.nl.