Oefenen tussen de witte hekjes

HELAAS DOOR DE EXTREME REGENVAL AFGELAST!

Heb jij dat ook? Je hebt lang geoefend op de perfecte dressuurproef en bent helemaal klaar voor de wedstrijd. Maar op de wedstrijddag zelf gaat het direct fout zodra je paard die enge witte hekjes ziet. Gelukkig kun je daar nu wat aan doen!

Op zaterdagmiddag 15 augustus vanaf 14:00 is het buitenterrein van Manege Lelystad exclusief voor ons beschikbaar en kun je ongestoord oefenen in een echte wedstrijdring. Je kunt de ring voor jou alleen of samen met maximaal 3 andere ruiters reserveren. De kosten hiervoor zijn € 10,- voor een half uur. Wanneer je met meerdere ruiters tegelijk van de ring gebruik wilt maken dan betaal je per ruiter uiteraard een evenredig lager bedrag.

Dus…. Wil jij ook een geslaagde wedstrijd rijden en wil je daarom graag oefenen tussen de hekjes, stuur dan een mailtje naar evenementen@lelyruiters.nl. Geef ook aan of je alleen of samen (en vermeld dan ook met wie) gaat rijden.

Betalen is mogelijk per pin op de dag zelf of vooraf door overmaking op onze bankrekening NL05 RABO 0179 1362 67 t.n.v. RV & PC Lelyruiters. Op vrijdag 14 augustus laten we je weten hoe laat de wedstrijdring voor jou of jullie beschikbaar is. Uiteraard is het buitenterrein deze dag niet beschikbaar voor andere gebruikers.