Meld je nu aan voor de Lelyruiters Boscross 2024!

Update: De boscross zit vol!
We hebben het maximale aantal inschrijvingen ontvangen. Aanmelden kan alleen nog voor de reservelijst.

Ook dit jaar is er natuurlijk weer een Lelyruiters Boscross in het Paardenbos bij Manege Lelystad. Dit jaar is de boscross op zondag 23 juni. Je kunt je vanaf nu inschrijven.

Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang en gaat over de brede ruiterpaden in het Paardenbos. Onderweg kom je 12 hindernissen tegen van ongeveer 50 cm hoog. Lukt het niet? Geen probleem, je mag en kan overal bij langs, dus het is ook leuk voor de wat minder ervaren springers. Het is geen wedstrijd, alleen plezier telt!

Deelname kost voor Lelyruiters € 10,00 per rondje. Niet-leden betalen € 12,50 per rondje. Je kunt kiezen tussen 1 of 2 rondjes. Wil je meedoen stuur dan een mailtje naar evenementen@lelyruiters.nl en vermeld hierin je naam, naam paard/pony, niveau springen en hoeveel rondjes je wilt starten. Wil je in een groepje starten geef dan even aan wie er bij je in het groepje zit. Let op! Een bodyprotector is verplicht!

De boscross is alleen mogelijk dankzij alle vrijwilligers die willen helpen, bijvoorbeeld voor het toezicht bij de hindernissen en kruispunten. Doe je zelf niet mee, help dan mee en meld je aan als vrijwilliger. Dit kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar evenementen@lelyruiters.nl.
We kijken er naar uit om je inschrijving te ontvangen!

foto Ros Fotografie