Extra proefgerichte clinic door Marlon van Wissen

foto Eveline Cornelissen

Door de enorme belangstelling voor de proefgerichte clinic van Marlon van Wissen op 24 september was het maximum aantal deelnemers al snel bereikt en konden we helaas alleen nog aanmeldingen voor de reservelijst aannemen. Was je te laat met inschrijven of wil je je alsnog opgeven dan hebben we nu goed nieuws! Op zondag 12 november komt Marlon nogmaals naar Maverick Stables voor het geven van clinics. Je kunt je hiervoor vanaf nu opgeven. Wees er dus snel bij want vol is echt vol.

Er zijn ook nu weer 2 manieren om mee te doen met de clinic, je kunt zelf kiezen. Je rijdt een proef en daarna kun je begeleiding ontvangen. Marlon helpt je dan na de proef bij lastige oefeningen, maar geeft ook tips mee waar je in je training aan kunt werken. De proeven moeten opgenomen worden op een door je zelf meegenomen camera en een persoon die het filmt. Tijdens de proef geeft Marlon cijfers en legt ze uit waarom je dat cijfer krijgt en hoe je het kunt verbeteren voor een hoger cijfer.

De mogelijkheden om mee te doen:

  1. proef en 10 minuten begeleiding (totaal 20 minuten) € 25,00 (niet leden € 35,00)
  2. proef en 20 minuten begeleiding (totaal 30 minuten) € 35,00 (niet leden € 45,00)

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar evenementen@lelyruiters.nl. Vermeld ook de naam van je paard en de klasse. De extra clinic gaat door bij voldoende deelname.