Clubkampioenschappen zondag 10 september 2017

RV & PC Lelyruiters organiseert op zondag 10 september a.s. weer clubkampioenschappen. Deze keer kun je ook voor winstpunten rijden!

Tijdens de wedstrijd zal in een spannende strijd worden uitgemaakt wie zich dressuur-, spring- en allround-clubkampioen mag noemen. 
Vanzelfsprekend willen wij de vorige kampioenen uitnodigen om hun titel te komen verdedigen. Ook Z-ruiters/amazones kunnen weer starten. 

Leden en donateurs kunnen zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier (per e-mail verstuurd en ook te downloaden op de fb pagina ‘Lelyruiters voor en door leden’). De proeven voor de Z1 en Z2 die wij hebben geselecteerd (ivm onze 20×40 rijbak) zijn bijgevoegd in de e-mail. Let op, rijd je voor winstpunten dan zowel dit inschrijfformulier invullen alsmede aanmelden via mijnKNHS.nl!

De aanmelding moet uiterlijk op 1 september bij ons binnen zijn waarna het programma en de startlijsten gepubliceerd zullen worden via facebook, website en startlijsten.nl

De clubkampioenschappen zijn niet mogelijk zonder hulp van vrijwilligers. Op hetzelfde inschrijfformulier kun je aangeven waarmee je wilt helpen.

Uiteraard hopen we dit jaar weer op veel deelnemers én publiek.
Wij gaan er vanuit dat het een gezellige en sportieve dag gaat worden met stralend weer!

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Het wedstrijdsecretariaat van RV & PC Lelyruiters
Diane Stuart
Dominique Bohle
Monique van Garderen