Belangrijk nieuws voor leden

Naar aanleiding van de door Manege Lelystad aangekondigde plannen om de padelactiviteiten uit te breiden, hebben veel leden gevraagd wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor onze vereniging. Deze gevolgen zijn groot. Zo is het vanaf september dit jaar helaas niet meer mogelijk om wedstrijden (indoor en outdoor) te organiseren bij Manege Lelystad. Omdat er op dit moment in Lelystad ook geen andere geschikte locatie beschikbaar is, zien we helaas geen andere mogelijkheid dan te stoppen met het organiseren van wedstrijden.
 
Op donderdag 20 april is onze algemene ledenvergadering. Hierin zal het bestuur voorstellen om de vereniging voort te zetten als een startkaartvereniging, waarbij wij nog wel activiteiten op andere locaties, zoals bijvoorbeeld onze crosstrainingen bij Alice Naber, willen blijven organiseren.
 
Schrijf dus de ALV op donderdag 20 april in je agenda en praat dan mee over de toekomst van onze vereniging. Leden en donateurs ontvangen per mail een uitnodiging voor de vergadering met alle verdere informatie voor de vergadering.
 
Bestuur RV & PC Lelyruiters