Wedstrijdverslag 22 en 23 januari 2005

Zaterdag werd de Pavo Flevo Troffee te Dronten verreden.

Een aantal Lelyruiters waren met hun pony’s weer van de partij op deze dressuurwedstrijd.

De klasse B/C werd gewonnen door Tina Stuart op Sundance, Daniëlle Somer won met Indra de klasse L1/B en Kim Haslinghuijs won met Lest Best de klasse M1/CD. Door het behalen van deze eerste plaatsen mochten zij alle drie ‘s avonds in de finale starten. In deze finale eindigde Tina op de 7de, Kim op de 8ste en Daniëlle op de 9de plaats.

Zondag gingen Joy vd Valk met Bendigo, Kim Haslinghuijs met Lest Best, Amy v Kuler met Melano, Loes vd Berg met Rosan en Tina Stuart met Arixtocraat olv Ringje vd Valk en Miriam vd Laan naar de 3de selectie wedstrijd Kür op Muziek te Bathmen. Dat zij een superviertal zijn bewezen zij wederom door het winnen van de eerste prijs.

Zij zijn twee keer 1ste geworden en één keer 2de. Het ponyviertal van de Lelyruiters is nu dus definitief door naar de Nederlandse Kampioenschappen op 19 maart te Wanroij!

Eline vd Voort (deelnemer RBBA-talentenplan) ging met haar pony Gizmo naar een dressuurwedstrijd te Almere. Zij won maar liefst twee keer de 1ste prijs in de klasse L1/E. Noëlle Venema eindigde met Princess in de klasse B/C op de 2de plaats.