Wedstrijdverslag 12 en 13 maart 2005

Zaterdag gingen twee Lelyruiters met hun pony’s naar een dressuurwedstrijd te Midden Beemster.

Joy vd Valk won met Bendigo twee keer de 1ste prijs in de klasse L2/DE. Zij promoveert met dit resultaat ook nog eens naar de klasse M1!

Kim Haslinghuijs ging vorige week met Lest Best, ondanks de sneeuw, naar de NK te Wanroij. Zij is daar in de klasse M1/DE op de 13de plaats geëindigd.

In Midden Beemster startte zij voor het eerst in de klasse M2/DE en won twee keer de 1ste prijs.

Zaterdag 19 maart gaat het ponyviertal van de Lelyruiters naar de Nederlands Kampioenschappen Kür op Muziek. Om liefhebbers mee te laten genieten van hun geweldige Kür is op donderdag 17 maart om 20.00 uur op Manege Lelystad de generale repetitie.

Zaterdag 19 maart organiseren de Lelyruiters een dressuurwedstrijd voor paarden in de klasse B t/m Z2. Het begint om 13.30 uur.

Zaterdag was er op Manege Lelystad een wedstrijd op manege paarden.

Bij het behendigheidsparcours voor groep 1 was de 1ste prijs voor Bommel vd Munnik, 2de prijs voor Rebecca Reuser en 3de prijs voor Siobhan Kruisheer.

Bij de FNRS dressuurproef voor de F2 won Babette Vader op Maggy de 1ste prijs, Charlotte de Kruijk op Maggy de 2de prijs, Rebecca Rooze met Faloma de 3de prijs en Lennard Hagenbeuk met Heraud de 4de prijs.