Wedstrijdverslag 12 en 13 februari 2005

Kim Haslinghuijs met Lest Best en Ponyviertal Kür op Muziek naar Nederlandse Kampioenschappen!

Afgelopen weekend was het weer een topweekend voor de Lelyruiters.

Zaterdag ging Tina Stuart met haar pony Sundance naar de Regio Kampioenschappen dressuur te Heteren. Zij won in de klasse B/C de 4de prijs.

Kim Haslinghuijs ging met haar pony Lest Best naar de RK te Putten. Zij won in de klasse M1/DE de 3de prijs. Met dit fantastische resultaat heeft zij zich geplaatst voor de NK te Wanroy op 5 maart.

Het pony viertal, Tina Stuart met Arixtocraat, Joy vd Valk met Bendigo, Amy v Kuler met Melano, Kim Haslinghuijs met Lest Best en reserve Sasja v Kerkwijk met Bonita

Onder leiding van Miriam vd Laan, ging naar de tweede selectie wedstrijd Kür op Muziek te Dronten. Zij wonnen in de klasse L de 2de prijs. Met dit geweldige resultaat hebben zij zich vrijwel zeker geplaatst voor de NK. Volgende week gaat het viertal naar hun laatste selectiewedstrijd te Bathmen.

Eline en Floor vd Voort gingen met hun pony Gizmo naar een dressuurwedstrijd te Weesp. Zij wonnen beide in de klasse L1/E de 1ste prijs.

Bart-Jan Hoedemaker ging met zijn paard Okee naar een dressuurwedstrijd op HC de Hoeve te Lelystad. Hij reed twee geweldige proeven met zijn paard in klasse M2 en won maar liefst twee keer de 1ste prijs. Hij is nu Z1 startgerechtigd.

Op Manege Lelystad werd zaterdag examen gedaan voor het Ruiterbewijs. Geslaagd hiervoor zijn Nathalie Treep, Manon de Rijk, Melissa Koeleman, Sarilotte Grondelle en Rosalinde Grondelle. Lotte Maheu en Wendy Meijers hebben hun praktijk gehaald.