We zijn trots op onze clubkampioenen!

Zondag 12 september waren de jaarlijkse Clubkampioenschappen van onze vereniging. En wat was het weer een prachtige dag! Het weer werkte volop mee en zorgde er voor dat er met een heerlijk zonnetje gereden kon worden.

Traditioneel werd ‘s ochtends begonnen met de dressuurruiters en waren ‘s middags de springruiters aan de beurt. Het werd zowel bij de dressuur als bij het springen een spannende strijd waarbij de verschillen soms gering waren. Uiteindelijk gingen Kelly Klarenbeek (bij de paarden) en Filene Flantua (bij de pony’s) met de titel Allround Clubkampioen naar huis.

Alle andere kampioenen nog even op een rijtje:

Pony’s:

Dressuurkampioen: Anouk Hoeve met Contessa

Springkampioen: Filene Flantua met Black Star

Paarden:

Dressuurkampioen: Suzanne Mikkers met Admiraal

Springkampioen: Kelly Klarenbeek met Kingsley Finn

We feliciteren de nieuwe kampioenen en danken alle deelnemers en iedereen die geholpen heeft er een  geslaagde dag van te maken.

Speciale dank aan Ruitersport Den Besten voor de sponsoring van de mooie prijzen en de fotografen die deze dag fraai hebben vastgeleg. Alle foto’s vind je hier terug.

Wil je één van de foto’s in groot formaat nabestellen stuur dan een e-mail naar info@lelyruiters.nl en voeg de betreffende foto bij zodat we weten welke foto je wilt bestellen. Wij geven je verzoek dan door aan de fotograaf. Voor sommige foto’s wordt een kleine vergoeding gevraagd. Dit is afhankelijk van de fotograaf.