Schriktraining zondag 18 september

Er staat binnenkort al weer een superleuke Lelyruiters-activiteit op het programma! In samenwerking met Het Paniekvrije Paard organiseren we op zondagmiddag 18 september vanaf 14:00 uur een schriktraining bij Manege Lelystad.
 

Wat kun je verwachten?
De schriktraining is een gevarieerde basistraining in groepjes, bedoeld voor combinaties die nog niet eerder, of heel lang geleden, een training hebben gevolgd. In de training gaan jullie o.a. over zeiltjes, rijden jullie door gordijnen, maken kennis met de levende kliko, ratels, toeters en bellen. Ook kun je tijdens de training het haar van je paard laten föhnen met de bladblazer en ten slotte lopen jullie dwars door het rookgordijn heen. De training duurt anderhalf uur.
 
Wat kost het?
De training kost EUR 27,50 voor leden, niet-leden betalen EUR 32,50. De betaling moet vooraf worden voldaan. Je ontvangt hiervoor van ons in de week voor de training een betaalverzoek. Contante betaling op de dag zelf is helaas niet mogelijk. Wanneer je betaling niet tijdig is ontvangen, kun je helaas niet meedoen.
 
Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar evenementen@lelyruiters.nl. Vermeld hierbij je naam, naam paard of pony, wel/niet lid en (voor het betaalverzoek) je telefoonnummer. Let op! Het aantal deelnemers is beperkt en vol is vol. Meld je dus nu direct aan om zeker te zijn van je deelname. Tot 15 augustus hebben Lelyruiters voorrang. Daarna worden alle inschrijvingen op volgorde van binnenkomst verwerkt.
 
Nog even dit
Tijdens de schriktraining kunnen foto’s en/of filmopnamen worden gemaakt. Deze gebruiken wij op onze social media en website. Wanneer je hiermee niet instemt dan verzoeken we je dit bij je aanmelding aan te geven. Zonder jouw bericht gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik van foto- en/of filmopnamen zoals hierboven vermeld.