Samen sterk voor Manege Lelystad

Manege Lelystad is hard getroffen door het rhino-virus. Dit verschrikkelijke virus heeft al meerdere prachtige paarden het leven gekost. Er wordt nu door veel mensen, personeel en vrijwilligers, met man en macht keihard geknokt om het virus de baas te worden. De manege krijgt hierbij te maken met grote kosten voor o.a. de dagelijkse extra verzorging van de paarden en pony’s. De manege is verzekerd, maar de gevolgen van paardenziekten zijn helaas niet te verzekeren.

Crowdfundingsactie

Wij willen de manege, voor velen van ons ons 2e thuis, de helpende hand bieden en zijn daarom een crowdfundingsactie gestart. Daarbij hebben we ook jouw hulp nodig!

Je kunt helpen door een financiële bijdrage over te maken op de speciaal voor dit doel geopende bankrekening NL 54 RABO 0346 9172 55 t.n.v. RV & PC Lelyruiters.  Of ga om te doneren naar onze actie-website www.samensterkvoormanegelelystad.nl. Met de opbrengst willen we een belangrijke financiële bijdrage leveren aan de verzorging van de paarden en de continuïteit van ‘onze’ manege.

Ook jouw initiatief of actie is welkom!

Ook kun je natuurlijk zelf een actie beginnen en de opbrengst overmaken op deze rekening. Ga je bijvoorbeeld 2e hands spullen verkopen, lege flessen inzamelen of heb je een ander geweldig idee, deel dan je actie op deze pagina. Zo bereiken we samen zoveel mogelijk mensen.

Heb je Facebook? Ga dan naar de speciale actiepagina ‘Samen sterk voor Manege Lelystad’. Hier vind je meer informatie over alle acties en initiatieven. Deel de actiepagina ook met al je facebookvrienden en vraag ze te doneren!

Bedankt voor je steun!

#samensterkvooronzemanege #samensterkvoormanegelelystad