De Oliebollenavond komt er weer aan!

Zaterdag 23 december is het weer zover! Dan organiseren de Lelyruiters en Manege Lelystad samen opnieuw de Oliebollenavond.

We hebben ook dit jaar ons best gedaan om een leuke avond te organiseren waarbij iedereen iets te zien en te doen heeft. Het programma is nog even een verrassing, maar hou de komende dagen hiervoor Facebook en Instagram van de Lelyruiters en Manege Lelystad in de gaten! Deze avond wil je zeker niet missen!

foto © Francien Hagedorn

Stoelendans
Volgens traditie starten wij de avond weer met de stoelendans.
Ruiters die mee willen doen kunnen zich inschrijven op het formulier naast de deur in de kantine van de manege. Per tweetal worden zij ingedeeld door de instructie op een paard/pony. Voordat ze op de Oliebollenavond starten moet er betaald zijn in de bovenzaal, waarna de ruiters een polsbandje zullen krijgen als bevestiging. Zonder bandje kan er dus ook helaas niet meegedaan worden.

Sponsor obstakelparcours
In plaats van het sponsorspringen hebben wij dit jaar een andere uitdaging bedacht: een Kerst-Obstakelparcours! Samen met jouw paard moet je binnen 2 minuten zo veel mogelijk obstakels overwinnen. Vóór de oliebollenavond ga je bij zoveel mogelijk mensen langs om je te laten sponsoren. Denk aan je vader, moeder, zus, broer, buurvrouw, achternicht; wie je maar kan bedenken! Er is een supermooie prijs te winnen voor de ruiter die de meeste punten heeft gescoord en er is een prijs voor de ruiter die het meeste geld voor de vereniging heeft binnengebracht.
Wil je meedoen stuur dan even een berichtje. Je ontvangt van ons dan alle informatie en het formulier waarmee je sponsoren kunt werven.

Andere demonstraties
Voor alle andere demonstraties hoeft er niet aangemeld te worden, maar kan iedereen gewoon aansluiten en genieten van de show met (gratis) warme Chocolademelk, Glühwein en een oliebol! Kom wel op tijd, want op = op! Ook is er natuurlijk weer een grote verloting met veel mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsors.

Wij zullen deze avond weer werken met munten, de muntenverkoop zal apart plaatsvinden en dus niet aan de bar. Vergeet niet ook contant geld mee te nemen zodat je loten kan kopen!

Wij hopen jullie allemaal te zien zaterdag 23 december! De aanvang is 18:30 uur.