Proefgerichte clinic door Marlon van Wissen

Marlon Van Wissen is amazone, trainer-coach van dressuurruiters en Grand Prix jury. Speciaal voor Lelyruiters zal Marlon op zaterdag 23 september een clinic verzorgen bij Maverick Stables in Lelystad. Ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden. Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol!

foto Eveline Cornelissen

Er zijn 2 manieren om mee te doen met de clinic, je kunt zelf kiezen! Je rijdt een proef en daarna kun je begeleiding ontvangen. Marlon helpt je dan na de proef bij lastige oefeningen, maar geeft ook tips mee waar je in je training aan kunt werken. De proeven moeten opgenomen worden op een door je zelf meegenomen camera en een persoon die het filmt. Tijdens de proef geeft Marlon cijfers en legt ze uit waarom je dat cijfer krijgt en hoe je het kunt verbeteren voor een hoger cijfer.

De mogelijkheden om mee te doen:

1. proef en 10 minuten begeleiding (totaal 20 minuten) € 25,00 (niet leden € 35,00)
2. proef en 20 minuten begeleiding (totaal 30 minuten) € 35,00 (niet leden € 45,00)

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar evenementen@lelyruiters.nl. Vermeld ook de naam van je paard en de klasse.

De clinic gaat door bij voldoende deelname. Omdat het bij Manege Lelystad helaas niet mogelijk is om een Z-proef te rijden en we onze Z-ruiters uiteraard ook graag in de gelegenheid willen stellen om mee te doen, zal deze clinic (dus ook de B t/m M) plaats vinden bij Maverick Stables, Bijlweg 6 in Lelystad.